Υγιεινά σνακΥγιεινή Διαβίωση – ΔιατροφήΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Κέικ τάρτας σοκολάτας

Πώς να φτιάξετε συνταγή για τάρτα σοκολάτας;

Προσθήκη σημείωσηςΕκτύπωση συνταγής
  1. Αρχικά χτυπάμε καλά τα αυγά και τη ζάχαρη. Στη συνέχεια προσθέτουμε στο μείγμα τα υπόλοιπα υγρά υλικά και ανακατεύουμε.
  2. Προσθέστε το αλεύρι, τη βανίλια και το μπέικιν πάουντερ με ελεγχόμενο κακάο και ανακατέψτε καλά.
  3. Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να βγάλετε το κέικ από τη φόρμα για τάρτα, ας αλείψετε τη φόρμα με βούτυρο και στη συνέχεια αλείψτε το μείγμα στη φόρμα για τάρτα και ψήστε στο φούρνο στους 180 βαθμούς. (Ελέγχω με μια οδοντογλυφίδα αν είναι ψημένο.)
  4. Όσο ψήνεται το κέικ, φτιάχνουμε την πουτίγκα, ανακατεύουμε στην κατσαρόλα το γάλα, το άμυλο, τη ζάχαρη, το κακάο και παίρνουμε τη φωτιά.
  5. Όταν πάρει βράση και διατηρήσει τη σύστασή του, σβήνετε την εστία και προσθέτετε το βούτυρο. Στο μεταξύ, αν προσθέσετε 1 ποτήρι τσαγιού τσιπς σοκολάτας, έχει καλύτερη γεύση.
  6. Στη συνέχεια βγάζετε το κέικ από το φούρνο και το αφήνετε να κρυώσει λίγο, μετά το βγάζετε από τη φόρμα και περιμένετε να κρυώσει λίγο.
  7. Στη συνέχεια, ανακατέψτε 1 ποτήρι γάλα με 1 κουταλιά της σούπας καφέ και βρέξτε το κέικ. Απλώνουμε το μείγμα της κρέμας στο μεσαίο μέρος, αν υπάρχει, μπορείτε να το βάλετε ανάμεσα στις φέτες μπανάνας.
  8. Μια πρακτική εύκολη συνταγή για μένα. Ελπίζω να σας αρέσει, καλή επιτυχία εκ των προτέρων ☺️????.

Συνταγή για τάρτα σοκολάτας με φωτογραφία

Κέικ τάρτας σοκολάταςΚέικ τάρτας σοκολάτας
Κέικ τάρτας σοκολάταςΚέικ τάρτας σοκολάτας
Κέικ τάρτας σοκολάταςΚέικ τάρτας σοκολάτας

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button