Εύκολες συνταγέςΠαιδικές τροφέςΣαλάτα & ορεκτικό & καναπεδάκιαΣυνταγέςΣυνταγές για επιδόρπιαΣυνταγές για μπισκόταΣυνταγές ΖαχαροπλαστικήςΤι να φάτε με αυτό;Τροφές με βάση το κρέαςΥγιεινά σνακΥγιεινή Διαβίωση – ΔιατροφήΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σπιτική συνταγή για επιδόρπιο Tulumba

Πώς να φτιάξετε σπιτική συνταγή για επιδόρπιο Tulumba;

Προσθήκη σημείωσηςΕκτύπωση συνταγής

Αρχικά ετοιμάζουμε το σιρόπι. Γιατί το σιρόπι σου πρέπει να είναι κρύο.

Παίρνουμε το βούτυρο στην κατσαρόλα και το λιώνουμε και του προσθέτουμε το νερό μας. Ανακατεύουμε για ένα ή δύο λεπτά, προσθέτουμε το αλεύρι, το σιμιγδάλι, το άμυλο, τη ζάχαρη και το αλάτι και ανακατεύουμε. Ανακατεύουμε για λίγα λεπτά και αναγνωρίζουμε καλά τη ζύμη μας. Παίρνουμε μια λαστιχένια ζύμη. Το αφήνουμε να κρυώσει.
Προσθέτουμε ένα ένα τα αυγά στη ζεστή μας ζύμη και μαζεύουμε τη ζύμη μας. (Προσθέτουμε 1 ολόκληρο αυγό και προσθέτουμε μόνο τον κρόκο από 2 αυγά)

Μπορείτε να βάλετε τη ζύμη σε σακούλα ή οποιοδήποτε εργαλείο χειρός και να την πλάσετε. Βάζουμε μπόλικο λάδι στο τηγάνι. Στύβουμε τη ζύμη στο κρύο λάδι. Όταν γεμίσει η κατσαρόλα, ανοίγουμε τον πάτο της εστίας και τη τηγανίζουμε. Όταν τηγανιστεί, το βάζουμε σε κρύο σιρόπι και το αφήνουμε για 5 λεπτά. (πάντα στύβουμε σε κρύο λάδι)

Σπιτική συνταγή για επιδόρπιο Tulumba με φωτογραφία

Σπιτικό επιδόρπιο Tulumba
Σπιτικό επιδόρπιο Tulumba
Σπιτικό επιδόρπιο Tulumba

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button