Εύκολες συνταγέςΠαιδικές τροφέςΣαλάτα & ορεκτικό & καναπεδάκιαΣυνταγέςΣυνταγές για επιδόρπιαΣυνταγές για μπισκόταΣυνταγές ΖαχαροπλαστικήςΤι να φάτε με αυτό;Τροφές με βάση το κρέαςΥγιεινά σνακΥγιεινή Διαβίωση – ΔιατροφήΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Τούρτα σπανάκι (άψητη κρέμα) Cotton Cake

Πώς να φτιάξετε τη συνταγή για βαμβακερόπιτα με σπανακόπιτα (κρέμα άψητη);

Προσθήκη σημείωσηςΕκτύπωση συνταγής
  1. Για να ετοιμάσετε το κέικ για το κέικ. Τα αυγά και η ζάχαρη μπαίνουν σε ένα μπολ και χτυπάμε μέχρι να πάρουν μια πυκνή σύσταση. Στο μεταξύ, προσθέτουμε ζεστό νερό και ανακατεύουμε για περίπου 3-4 λεπτά.
  2. Προσθέστε το λάδι βανίλιας και τον πουρέ από σπανάκι και χτυπήστε το μέχρι να αναμειχθεί πλήρως. Το αλεύρι και το μπέικιν πάουντερ κοσκινίζονται, προστίθενται στο γουδί και ανακατεύονται μέχρι να αναμειχθούν πλήρως.
  3. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 25-30 λεπτά. Μην ανοίγετε την πόρτα του φούρνου τα πρώτα 20 λεπτά.
  4. Στη συνέχεια, μπορείτε να κάνετε κατά διαστήματα το τεστ μαγειρέματος με μια οδοντογλυφίδα. Η οδοντογλυφίδα που πατάμε στη μέση του κέικ βγαίνει καθαρή, σημαίνει ότι έχει ψηθεί.
  5. Αφού βγει η πρώτη θερμοκρασία του ψημένου κέικ μας, το βγάζουμε από τη φόρμα, το χωρίζουμε στα δύο, κόβουμε το πάνω μέρος του κέικ σε λεπτά και το αφήνουμε στην άκρη. Αυτό είναι για την επάνω στρώση του κέικ.
  6. Στο μεταξύ, ας ετοιμάσουμε την κρέμα σας. Χτυπάμε την κρύα κρέμα γάλακτος και τη σαντιγί μέχρι να πάρει μια πηχτή σύσταση.
  7. Στη συνέχεια προσθέτουμε την καρύδα labneh και τη λιωμένη λευκή σοκολάτα και χτυπάμε για 2-3 λεπτά.
  8. Το πρώτο στρώμα του κέικ μπαίνει στον κύκλο του κέικ μας, 6-7 φράουλες κόβονται στη μέση και τοποθετούνται στις άκρες του κύκλου του κέικ.
  9. Χωρίζουμε 1,5 με 5 ποτήρια από την κρέμα και ρίχνουμε όλα τα υπόλοιπα στη στρώση φράουλας.
  10. Προαιρετικά, σε αυτό προστίθενται ψιλοκομμένες φράουλες ή κομματάκια σοκολάτας.
  11. Κλείνεται με τη δεύτερη στρώση, απλώνεται στην πάνω στρώση η κρέμα που έχουμε χωρίσει σε λεπτή στρώση και το κέικ που έχουμε χωρίσει περνάμε από το rondo και πασπαλίζουμε πάνω του.
  12. Το τεντώνουμε και το βάζουμε στο ντουλάπι, το αφήνουμε να ξεκουραστεί τουλάχιστον 3-4 ώρες. Διακοσμείται με φέτες φράουλας πριν το σερβίρισμα. Καλή όρεξη.

Σημείωση: χωρίς να βγάλουμε το κέικ σας από τη φόρμα, ας χρησιμοποιήσουμε ένα λεπτό μαχαίρι από μέσα μέχρι τις άκρες για να βγαίνει πιο εύκολα.

Αν το κέικ διατηρηθεί στο ψυγείο όλη τη νύχτα, το αποτέλεσμα θα είναι καλύτερο.

Ο πουρές σπανακιού μου είναι ο πουρές που έβαλα από πριν στην κατάψυξη.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε περίπου 200 γραμμάρια σπανάκι χρησιμοποιώντας μόνο τα μέρη των φύλλων και χρησιμοποιώντας 3 κουταλιές της σούπας ζεστό νερό μέσα από ένα rondo.

Η φόρμα μου για τούρτα: 22 εκ

Συνταγή για Σπανακόπιτα (κρέμα άψητη) Βαμβακερόπιτα με φωτογραφία

Τούρτα σπανάκι (άψητη κρέμα) Cotton Cake
Τούρτα σπανάκι (άψητη κρέμα) Cotton Cake
Τούρτα σπανάκι (άψητη κρέμα) Cotton Cake
Τούρτα σπανάκι (άψητη κρέμα) Cotton Cake
Τούρτα σπανάκι (άψητη κρέμα) Cotton Cake
Τούρτα σπανάκι (άψητη κρέμα) Cotton Cake
Τούρτα σπανάκι (άψητη κρέμα) Cotton Cake

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button