Εύκολες συνταγέςΣαλάτα & ορεκτικό & καναπεδάκιαΣυνταγές για επιδόρπιαΣυνταγές για μπισκότα

Τάρτα φρούτων (ταρτολέτα)

Πώς να φτιάξετε τη συνταγή για τάρτα φρούτων (ταρτολέτα);

Προσθήκη σημείωσηςΕκτύπωση συνταγής
  1. Βάζετε το αλεύρι σε ένα οβάλ μπολ ανάμειξης. Βάζετε στο μεσαίο μέρος το βούτυρο, τα αυγά, τη ζάχαρη άχνη και το μπέικιν πάουντερ που έχετε κρατήσει σε θερμοκρασία δωματίου.
  2. Ζυμώνουμε καλά και μετά αφήνουμε στο ψυγείο για 30 λεπτά.
  3. Χωρίζουμε τη ζύμη σε μικρά κομμάτια. Κόβουμε τη ζύμη που θα καλύψει τα εσωτερικά μέρη των μικρών φορμών για ταρτάκια με μια στρογγυλή φόρμα ή το χείλος ενός ποτηριού νερού.
  4. Απλώνουμε τη ζύμη στις φόρμες για τάρτα πιέζοντας ελαφρά, αφήνοντας τη ζύμη να πάρει το σχήμα των άκρων της φόρμας.
  5. Κάνουμε μικρές τρύπες στη ζύμη με ένα πιρούνι.
  6. Ψήνουμε τα ταρτάκια σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 25 λεπτά περίπου μέχρι να πάρουν ένα ανοιχτό χρώμα.
  7. Για να γεμίσετε τα εσωτερικά μέρη των ταρτιών. Βάλτε το γάλα, το αλεύρι, τον κρόκο αυγού, το άμυλο σίτου και την κρυσταλλική ζάχαρη σε μια βαθιά κατσαρόλα.
  8. Αφού ανακατέψετε όλα τα υλικά με ένα σύρμα, βάζετε την κατσαρόλα στο μάτι της κουζίνας και βράζετε το μείγμα της κρέμας σε χαμηλή φωτιά, ανακατεύοντας συνεχώς.
  9. Αφού πάρει τη συνοχή, προσθέστε το βούτυρο και το τυρί labneh και κρυώστε το ανακατεύοντάς το με ένα μίξερ για να πάρει μια λεία συνοχή.
  10. Βγάζουμε τη ζύμη για ταρτάκια από το φούρνο και την αφήνουμε να ξεκουραστεί για λίγο.
  11. Γεμίστε τα ταρτάκια με την κρέμα που ετοιμάσατε. Αφού ξεκουραστεί και κρυώσει, διακοσμήστε τα ταρτάκια με φράουλες, μπανάνες και ακτινίδιο. Καλή όρεξη 🙂

Συνταγή τάρτας φρούτων (ταρτολέτας) με φωτογραφία

Τάρτα φρούτων (ταρτολέτα)

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button