Εύκολες συνταγέςΠαιδικές τροφέςΣαλάτα & ορεκτικό & καναπεδάκιαΣυνταγέςΣυνταγές για επιδόρπιαΣυνταγές για μπισκόταΣυνταγές ΖαχαροπλαστικήςΤι να φάτε με αυτό;Τροφές με βάση το κρέαςΥγιεινά σνακΥγιεινή Διαβίωση – ΔιατροφήΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Υπέροχο επιδόρπιο με σιμιγδάλι σε 3 χρώματα

Πώς να φτιάξετε μια υπέροχη συνταγή για επιδόρπιο με σιμιγδάλι σε 3 χρώματα;

Προσθήκη σημείωσηςΕκτύπωση συνταγής

Αρχικά προσθέτουμε στην κατσαρόλα τον χυμό κερασιού και την απλή συσκευασία πουτίγκας και ανακατεύουμε και ψήνουμε στο μάτι μέχρι να πήξει.
Στη συνέχεια ρίχνουμε νερό στη φόρμα του κέικ και ρίχνουμε το ψημένο μείγμα στη φόρμα του κέικ και το βάζουμε στο ψυγείο και κάνουμε το άλλο μείγμα. Βάζουμε στο τηγάνι το γάλα και το σιμιγδάλι, τη ζάχαρη, τη βανίλια, την καρύδα, το βούτυρο λάδι και μαγειρεύουμε μέχρι να πάρει την υφή της πουτίγκας και αφού ψήσουμε, βγάζουμε τη φόρμα του κέικ που βάλαμε στην ντουλάπα του κέικ. Και προσθέτουμε στη φόρμα τη μισή πουτίγκα που ετοιμάσαμε. Προσθέτουμε κακάο στο άλλο μισό της πουτίγκας και το ανακατεύουμε και το προσθέτουμε στη φόρμα του κέικ και περιμένουμε 2 ώρες στο ντουλάπι και μετά είναι έτοιμο για σερβίρισμα???????? Καλή όρεξη. ????????????

3 Χρωματιστό Καταπληκτικό Επιδόρπιο Σιμιγδαλιού με Φωτογραφία

Υπέροχο επιδόρπιο σιμιγδαλιού με 3 χρώματα
Υπέροχο επιδόρπιο σιμιγδαλιού με 3 χρώματα
Υπέροχο επιδόρπιο σιμιγδαλιού με 3 χρώματα
Υπέροχο επιδόρπιο σιμιγδαλιού με 3 χρώματα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button