Υγιεινά σνακΥγιεινή Διαβίωση – ΔιατροφήΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Φραουλόπιτα στο My Borcam

Πώς να φτιάξετε συνταγή για κέικ φράουλας στο Borcam;

Προσθήκη σημείωσηςΕκτύπωση συνταγής
  1. Χτυπάμε με μίξερ τα αυγά, τη ζάχαρη, τη βανίλια για 5 λεπτά.
  2. Στη συνέχεια προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και χτυπάμε. Λαδώνουμε το ορθογώνιο ποτήρι βορίου και ρίχνουμε το γουδί. Ψήνουμε το κέικ σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς ανάποδα. Ψήνεται σε περίπου 35 λεπτά.
  3. Βγάζουμε από το φούρνο και κρυώνουμε. Στη συνέχεια, κάντε τρύπες πάνω του με μια οδοντογλυφίδα και ρίξτε 2 φλιτζάνια κρύο γάλα στο κέικ. Το κέικ είναι έτοιμο, τώρα ας ετοιμάσουμε την πουτίγκα.
  4. Βάζουμε στην κατσαρόλα το αλεύρι με άμυλο γάλακτος και το βράζουμε ανακατεύοντας. Όταν πάρει βράση, προσθέτουμε τη βανίλια και το βούτυρο και μαγειρεύουμε για 2-3 λεπτά. Κρατήστε το περισσότερο και κατεβάστε το από την εστία για να ζεσταθεί. Όταν ζεσταθεί, βάζετε ένα πακέτο σαντιγί σε σκόνη και χτυπάτε και αδειάζετε πάνω στο κέικ.
  5. Και φυσικά φτιάχνουμε το δικό μας ζελέ.
  6. Κόβουμε τη φράουλα μας σε μικρά κομμάτια, στύβουμε πάνω τη ζάχαρη και το λεμόνι και την αφήνουμε για 3 4 ώρες.
  7. Όταν ποτιστεί η φράουλα, ρίξτε αυτό το νερό στο δοχείο. Συμπληρώστε το υπόλοιπο με κανονικό νερό όσο έρθει. Βάζουμε 2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη και 2 κουταλιές της σούπας άμυλο σε συνολικά 2 ποτήρια νερό και ψήνουμε στο μάτι μέχρι να πήξει. Το ζελέ μας είναι έτοιμο. Πάρτε το, ανακατέψτε το με φράουλες και ρίξτε το πάνω από το κέικ σας.
  8. Διατηρούμε την τούρτα στο ψυγείο για 1 βράδυ.
  9. Δεν μπορέσαμε να αντισταθούμε, το φάγαμε μετά από 4-5 ώρες, ήταν καλό, αλλά την επόμενη μέρα ήταν εντελώς κρύο και είχε τέλεια γεύση. Απολαύστε μια συνταγή 5 αστέρων για μέρες.

Συνταγή κέικ φράουλας σε Borcam με φωτογραφία

Φραουλόπιτα στο My BorcamΦραουλόπιτα στο My Borcam
Φραουλόπιτα στο My BorcamΦραουλόπιτα στο My Borcam

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button