Υγιεινά σνακΥγιεινή Διαβίωση – ΔιατροφήΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Τα ζυμαρικά μου μετατράπηκαν σε ζυμαρικά φούρνου

Πώς να κάνετε τα ψημένα ζυμαρικά που έχουν μετατραπεί σε συνταγή ζυμαρικών;

Προσθήκη σημείωσηςΕκτύπωση συνταγής

Όταν είδα ότι είχα μείνει μισό πακέτο ζυμαρικά στο ντουλάπι που πήγα να ετοιμάσω μακαρονάδα ντομάτας για τους φίλους του γιου μου, ήθελα να αξιολογήσω και τους δύο.
Όταν είχα τα απαραίτητα υλικά για ΜΠΕΣΚΑΜΕΛ στο σπίτι, ο φούρνος έγινε Ζυμαρικά ☺️
Βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό, αξιολογούμε την ώρα της μπεσαμέλ, τηγανίζουμε το αλεύρι στο λάδι, μετά προσθέτουμε το γάλα και το αλάτι και τα βράζουμε μέχρι να πάρει την υφή του.
Αδειάζουμε τα βαθιά χοντρά ζυμαρικά πάνω στα οποία τρίβουμε το τυρί και προσθέτουμε πάνω από τη μισή σάλτσα μπεσαμέλ και τσένταρ και ανακατεύουμε.
Μετά το προσθέτουμε στο χρέος μου και το περιχύνουμε πάνω στο μπράουνι που αφήσαμε λίγο και το ψήνουμε στον προθερμασμένο ΦΟΥΡΝΟ 180″ μέχρι να ροδίσει τελείως. Το σερβίρουμε ζεστό και το τρώμε με καλή όρεξη ????☺️ Υποσημείωση ???? Μπορείτε να προσθέσετε βούτυρο πάνω πριν το ψήσετε προαιρετικά.Τα ζυμαρικά μου μετατράπηκαν σε ζυμαρικά φούρνουΤα ζυμαρικά μου μετατράπηκαν σε ζυμαρικά φούρνουΤα ζυμαρικά μου μετατράπηκαν σε ζυμαρικά φούρνουΤα ζυμαρικά μου μετατράπηκαν σε ζυμαρικά φούρνουΤα ζυμαρικά μου μετατράπηκαν σε ζυμαρικά φούρνουΤα ζυμαρικά μου μετατράπηκαν σε ζυμαρικά φούρνου Τα ζυμαρικά μου μετατράπηκαν σε ζυμαρικά φούρνουΤα ζυμαρικά μου μετατράπηκαν σε ζυμαρικά φούρνου

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button